Friday, April 17, 2009

Tkena aku ngan TAG shafbudakkurus

Aku tak perna tau pe2 pun pasal TAG tapi dsebabkan kawan aku nie si sha so aku pun da mula tau ape itu Tag...
Skrg aku sdiri tkena ngan Tag yg datang dari shafbudakkurus.
So mari la sama2 mbaca TAG aku nie yeaaa.....

1. Nama timangan
**Family call aku ALONG.
**BFF since kecil call me HIDAYAH.
**close friend (aku de ke close frenz???) call me PUTERI & BIE.
**New friends call me BABY @ BIE
So tu la name2 aku...cuma korang sdiri bley tau sape jea pggil ngan aku name2 tu n sp la dorang sbenarnya dengan aku.
2. Anda seorang yang.......
**Sangat manja but klu slalu sangat dmanjakn kadang2 bley gak buat aku jadi ngade2!!!
**Suka berangan2 wlaupun aku sdiri tau berangan2 tu tak mdatangkan faedah but rasanya tak salahkan klu aku just berangan2 mane tahu 1 ari nanti angan2 aku mjadi kenyataan...
**Tak suka benda yang da sedia ada d`alih2kan sbab aku nie sorang yang memerhati klu tralih skit surela aku akn tahu...
**Xkira sape pun orang tu kalau aku tak suka aku takkan cakap blakang2...Bia cakap trus depan2 n bagi orang tu trasa..
** Sangat sukakan entertainment.
3. Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa..
** Offcoz My family expcly MUM N DAD Sanggup bsusah payah ngan aku..Sanggup hadapi smua masalah yang aku sdiri buat...Sentiasa memaafkan stiap ksalahan aku..lalallaa
**My Lil Sis Wlaupun nakal aku tetap sayangkn dye!!!!.
**My Heart Qifah...Satu2 nyer buah hatiku yang paling comel n slalu buat aku mara...Wlau apa2 pun hanya dye stiasa dhatiku....Miss u baby!!!
**My Hubby idup ngan aku wluapun aku nie jenis yang slalu nak ngamuk...dye stiasa bsabar n saggup melayan kerenahku...
Luv u dammm Much Hubby!!!
**FRIENDS..aku takde kawan rapat o BFF but aku still hargai pe saje pengorbanan korang pada aku slama nie...Aku enjoy bila aku jmp ngan korang....N aku sayang kan korang!!!So tak perlula aku mention sape dorg sbnarnya.
4. Lagu kesukaan sekarang..
**i love music.tp aku tak tahu lagu per aku suka coz smua lagu2 aku layan...(layan kan jea)
5. warna kegemaran
**Sure PINK nyer...baru la aku buat pilihan yang lain2 contoh blue,purple,black,white
6. Benda wajib dalam handbag..
**Camera,handphone,wallet,LipBum...
7. Kali terakhir menangis...
**Huhuhu last 2days baca blog aku baru tahu kenapa aku menanges!!!
8.Tag Sape yang tengah baca ni so sila2la meringankan tangan anda membuat Tag nie sekarang!!!!

No comments: