Tuesday, April 06, 2010

Mr.Jersidd celebration

Ulangtahun Mr.Jersidd datang lagi...
bermakne aku da setahun punyai blog sdiri...
wow lama tu setahun tuk aku bertahan...
BTW aku nak cerita pasal celebration Mr.Jersidd tahun 2010...
Plan pertama nak buat area Ampang je...
sebab aku da kebuntuan idea sangat2...
last2 berkat suka membaca aku terjumpa la restaurant ni...

1st g serve dulu restaurant ni...
menarik..??
atau 
tidak...
alhamdlulilah...
Mr.Jersidd berkenan sangat tempat ni...
so kerja aku semakin senang...
Booking beres...
theme pilihan Mr.Jersidd sendiri..
iaitu Kuning Hitam....
dan jemputan atas pilihan2 Mr.Jersidd sendiri...
banyak yang di tapis...
hanya kenalan tdekat sahaja di jemput...


Jemputan di SMS kan...
keputusan mula2 tidak memberansangkan akan sebab urusan kerja yang menghalang...
ada juga yang cuba mendiam 1001 bahasa...
so date di tukarkan ke tarikh berikutnya....

yang buat aku rasa sangat sakit hati...
jawapan untuk booking aku nak selewat2nya 28hb...
but i ok to me sebab aku booking pada 29hb...
so yang berYm berSMS ngan Mr.Jersidd tlewat shari tak menjadi masalah....
bila date da tukar aku da comfirm sape yg dapat join...
ada lak yang bertanya...
itu..
ini...
maaf kalau ada yang terasa...
kenapa tak inform early??
bukan suruh bjanji just gtau tak dapat join atas sebab2 tertentu...
bila da tukar date baru nak btanya...
jangan jadikan aku serba salah....
aku da undang tak de jawapan dan aku anggap ia nya tidak berminat...

so...
akhirnya segala2nya bjalan dengan lacar...
alhamdulilah...
walaupun insan2 yang aku harapkan hadir tiada masa tluang untuk aku kali ini...
yea aku cuba memahami kalian begitu busy..

Moh kite melayan Pic2 ok...
Restaurant Four Happy Seasons
Yang sudi meluangkan sedikit masa...
Terima Kasih

P/s " Terima kasih pada yang sudi meluangkan masa...
terima kasih juga kepada raider aku sudi menghantar barang2 keperluan...