Saturday, September 17, 2011

Yang bertandang

Tahun ni tahun yang tak akan adanya "Rumah Terbuka"
bukan taknak buat tapi kepenatan...
tak larat nak menghidang melayan tetamu...
if ada yang datang dan bagitahu awal2 mungkin ummi akan masak apa yang ada..
if tak setakat kueh "home made" la di hidangkan...

buat masa ni ramai kawan2 yang datang beraya di rumah PJ
yang datang beraya umah klang pun kebanyakkan kawan2 adik saya...
if nak buat untuk penutup syawal pun kemungkinan di rumah PJ...
tu pun kawan2 rapat my muchit je di jemput...
buat masa ni semua hanyala perancangan...




Mr. Lala yang melayan kerena Qifah main bungapi

No comments: