Sunday, April 29, 2012

Jco Donut saya yang punya!!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Nafsu keinginan dekat Jco Donut agak lama tersimpan. Bila ade waktu kelapangan je mestila tekak ni taknak! Bila busy ngan benda² yang memang takde masa untuk runner pergi membeli time tu la tekak ni nak sangat makan Donut ni.
Ok fine jadi di sebabkan saya selalu sangat merungut nak donut bila time tak kena ngan keadaan maka hari ni dengan takde kesibukkan Muchit memaksa saya pergi beli donut gak. Nak taknak saya ikutkan juga.
Bila da sampai destinasi nafsu membuak2 datang nak kesemua donut! Fine time tu saya rasa sangat TAMAK ok! Jadi ini la hasil yang Muchit belikan untuk saya!!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: