Friday, January 11, 2013

Finally Episode #AdamHawa (ii)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ

Subahana'allah ramai sangat peminat2 mereka nie kan... Sepenuh2 restaurant.. Siap ada yang panjat meja makan semata2 nak snap pic pelakon2 #adamhawa ni...
Minat nye pasalkan sanggup je...
Saya dapat snap pic mereka ni pun dari jarang jauh je... Dapat sign 3pelakon je #azie #AinHawani #Johan sedih kecewa sebab tak dapat sign #AdamMuhkriz...
Malas nak berebut2... Dengan kepanasan.. Pelbagai bau2an yang menyengat hidung saya time tu... Lagi2 saya seorang yang sangatla sensitif bab2 bau2an ni...
Tak dapat snap pic ngan #AdamMuhkriz dapat snap ngan M7 kesayangan #AaronAziz pun jadila..
Ape M7 tu?? Moh2 tgk pic then cari apa yang tertulis perkataan #M7...

P palang S : special tandangan mereka di kain!!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: