Tuesday, March 31, 2009

Kepenatan

Pg2 g aku da de byk keje coz arini de meeting ngan Ms.Maha dr board.
Aku yg xpena2 meeting ngan org besar ni ttb jea jd kabut smua keje xkena.
Smpai kul 12 da settel smua huh syukur la sgt2 coz xde la aku byk keje nnt.
nk update blog pun smpai xde ms.
Lunch td aku bw makanan dr umah Myboo msk.. Menu2 nye
* Kerang Rebus
*bayam goreng
*ikan goreng
Cian dye aku tido dye yg msk,serius aku penat gile smlm tmbh2 g smlm ujan huhuhu mkn sronok la aku tido.
Pagi td nak bgun tido pun xlarat lg mata cm nk pjam lagi jea.t sbb t`pk kn arini aku keje so aku kuatknla smangat tuk bgun n g keje.(Klu xg keje cmfirm Myboo da memekak kat telinga aku)
Ni da kul 5 g brape mins tuk aku blk but My boo blk kul 5.30 so tpaksala aku mnunggu pling awl dye mai pun kul 6.
So mak tiri sblh aku ni pun da start bising soh aku smpan laptop coz dye nk blk cpt...
So sok jea la aku smbung yea!!!tu pun klu la aku FREE

No comments: