Thursday, May 28, 2009

Merajuk + frush!!!

merajuk...merajuk..merajuk....
huhuhu semalaman aku merajuk ngan Mr.Jersidd...
mungkin sebab Mr.Jersidd banyak prob...
banyak kerja...
credit card yang mdatangkan masalah....
ngan paper work kena sattel b4 monday...
mane tak kusut otak Mr.Jersidd tu....
last2 aku lak yang jadi mangsa...
sebenarnya tak la sangat terasa tapi saje nak ngade2...
lalalallalala....
kononnya nak di pujukla....
semalam pas balik kerja Mr.jersidd say sorry sangat2...
tak dapat bawa aku g genting...
frust sangat2 sebab tak dapat join Team Sengal g genting...
bukan tak nak pergi tapi paper work kena sattel n pas kat DBKL dis monday...
spanjang pejalanan sampai g makan aku tak bcakap...
merajukla konon...
FRUST pun de gak nie....
nak kena pujuk sebenarnya...
sampai umah aku tukar baju tengok Tv sekejap..
terus masuk bilik...
ingat Mr.jersidd nak mai pujuk..
last2 hampeh...
akhirnya aku la pujuk ati aku sdiri...
sampaila aku tertido...
sedih tak dapat g genting...
mood da smpai nak g holiday da nie...
tapi aku kena faham ngan jadual kerja Mr.jersidd
bukan dye sengaja pun...

selama ni mane jea aku nak pergi mesti dye bawa..
cuma kali nie jea...
tah la...da keadaan menentukan so aku kenala ikut kehendakkan...

Dear Team Sengal...
sorry sangat2 aku n jaii xdapat join korang...
jaii de kerja urgent dari DBKL..
kena anta isnin nie...
de rezeki kite g sama2 yea...

sorry again....

2 comments:

Prince$$ FaRRa said...

xpe2...perkara yg xdisangka selalu je blaku..
lain x leh join apa...

princessjersidd said...

tq noryn sebab fhm keadaan aku..
luv u dam much