Wednesday, June 10, 2009

~ I FINALLY FOUND SOMEONE~

Nie time aku free....
saje jea nak buang masa...
free tak la free sangat ok la....
erm.........
nak share pe yea???
jangan terkejut yeaaa.
aku nak share pasal Bf keSAYANGAN aku........
sayang ker???
tahla..........
hahahahhaha
aku da ade bf??
Jangan tak caya yeaaaaaa



Bibit2 perkenalan kami sejak tahun 2007....
kami tak sekolah sama pun....
tak duduk setaman pun....
sekolah aku semuanya PEREMPUAN........
so in love with him since i knew him...
(Love la sangatkan)
Mula2 aku jatuh cinta bila 1st time aku dengar suara dye........
da dengar suara terpandang wajah lak.....
Huhuhuhuhu......
HENSEM TAHAP DEWA!!!

DEM!!..........


Aku sedar aku siapa...
tak sesuai ngan dye yang hansem tahap dewa....
OH MY GOD!.....
HE’S SO GORGEOUS


Bf aku de sikit kelebihan........
pandai la bab2 belakon........
tapi kalau jadi pelakon rasanya belum layak dapat anugerah.......
what ever is.........
aku memang minat kat dye.....
Sampai skang aku masih menyimpan perasaan pada dia...
DEM! CINTA SEJATI!
korang jangan gtau sape2....
Malu aku nanti......

I LUV YOU AWAL ASHAARI!!!
If ada jodoh tak kemana kan?...
(harapan untuk diri sendiri)
lalallalalala............


Comeykan senyuman dye????


Smart bila bpakaian........


tah2 dye pun tengah teringatkan aku tu...........
Lalalallalala.......


Tengokla muka dye yang hansem tahap DEWA TU!!!!!!!

Mesti korang kata aku ni gile kan....
tapi tu la hakikat...
aku suka sangat tengok awal nie........
lagi2 bia dye belakon.........
itukan sekadar
Impian jea...


p/s : aku sekadar berangan jea.....korang2 jangan marah yea..........

6 comments:

cinta lea ixora said...

wuwuwu..mmg ensem tp org kate die gay..?? btl ke ek?? =p

princessjersidd said...

alamak ixora jgn la ckp cmtu...
kecewa hatiku...........

• rOozu • said...

aku join gilakan dia!!

princessjersidd said...

lalalallal best2...ley buat club gile kan awal

cinta lea ixora said...

hehe... tp xth kesahihan tu..dgr2 org ckp jer..teruskn minat anda.. die mmg ensem... heeee...

princessjersidd said...

gay pun gay la janji saya suka dye