Saturday, June 13, 2009

Mengantuk lagi....

Semalam hari yang sungguh mbuatkan aku jadi tekanan...
bgado dari 1 kes ke 1 kes...
nasibla da malam kami jadi okey...
dalam kul 10 lebih aku g futsal...
ingatkan kat tempat biasa...
aduhhhhaiiii
sampai2 futsal tu da tutup...
pelik gak dorang ni men kat maner....
rupa2 kat kat area padang jawa....
sampai2 semua da bis main...
biasa da tu aku malas nak lepak lama2...
stakat tunjuk muka jeaa cukuplaaa....
dorang plan nak makan sama2 tapi....
aku follow kawan2 aku g makan kat shermelin Kuala lumpur...
lepak punya lepak da kul 1 lebih....
aduhhhhh
kami tpaksa beransur pulang....
kul 4 nak kena bangun sebab nak anta kawan Mr.Jersidd g LCCT...
tu pun kami tlajak bangun kul 4.20...
alamak kelam kelibut jadinya ....
alhamdulilah ....
sempat dan selamat sampai ke destinasi....
balik sambung tido....
kul 8.20 baru aku bangun tido untuk bsiap2 g kerja....
On day way g kerja baru teringat aku tlupa bawa kunci office....
Call klik aku...
tak angkat2 rupa2nye die tengah mandi...
terpaksa la menunggu....
atas sebab kelalaian aku sendiri....
Sekarang aku da dalam opis...
memang la kalau tak camner ku ley update blog kan...
cuma feel aku sekarang....
bantal busuk+tilam....
mood nak buat kerja pun takde....
oopsssss...
tak bley...
aku kena anta letter tu arini gak....
so nanti free aku sambung N3 baru ok....
kalau takde maknenya aku tak free la....
daaaaaaaaa

No comments: