Friday, July 17, 2009

Happy Birthday Im


Hari ni bufday kawan aku...
kawan lama aku...
tapi di sebabkan aku tak dapat nak contact dye so aku jst tinggal...
wishes kat dalam blog nie....
hope dye baca la...
tu pun kalau dye tau link aku ni...

Happy Birthday Im...
Sorry puteri tak dapat call sebab hp ku rosak...
number hp hang hilang....
call umah tadi apak angkat tapi hang kat kedai lagi...
so ku just wish mu dalam blog ku saja okey...

wish i for you...
"Happy Birthday!!!"
Many Happy Return...
with a wish of a good health and an abundant love.
MAY GOD SHOWER HIS BLESSING UPON YOU........
AND........
MAY ALL YOUR BIRTHDAY WISHES COME TRUE .......
HAVE A BLESSED BIRTH DAY....


p/s : Upsss sorry sangat2 sebab curi pic kamu yang comey ni...

1 comment:

MiSsyLiLy said...

huhu.. hye put.. thnks sbb clbrte ari tu.. tp rase ralat sgt2 sbb tak amik pic byk2.. thnks a lot yea... :)