Thursday, August 20, 2009

gathering

Xtvt aku last nite..
g makan2 bsama rakan2 seangkatan..
bermesra rakyat antara 1 sama lain..
sungguh seronok walaupun aku tak cukup tido...
seperti biasa bgosip,menasihat tu de rutin bagi kami kawan2..
dalam suka ade dukanya..
dalam gembira de sedihnya...
1st aku sampai memang meriah dapat jumpa rakan2...
bila terjumpa sum1...
perasaan membara...
marah,bengang,sakit hati,menyampah semua de..
negatif je yang aku fikir...
aku cuba kawal perasaan aku..
akhirnya aku berjaya...
sebab aku de kawan2...
yang selalu membuatkan aku tersenyum...

Semalam
too much stories that i had in listen..
Bila takde kite mcari...
bila dah jumpe perlu ker kite sia2 kan?.....
alasan dats person tak lagi mcm dulu..

Actualy..
wut we find?
I still not understand !!!!!
Sumtime problems make us think shortly..
Betul x??
but dats not a reason for us gone and looking for another...
the conclusion kite adala sama....
tak pernah nak cukup 1...
agaknya sampai bila??

masa sayang kite bley pulak terima dye seadanya...
tak suka cara dye kite sanggup tukar sgalanya..
janji hati kite suka...
sekarang bila tak suka..
or de orang ke 3 smua tak kena..
macam2 alasan kite lukakan hati dye....
begitu senang kan?

tak boleh ker kite JUJUR?
susah ke nak cakap benar??
bile PARTNER Takde...
kite cari orang lain..
apa prasaan partner kite time tu??
Da most important is perlu ke kita mahukan KEDUA2nya....


ni yang aku dengar,fikir,dan takut...
sangat takut bila benda tu terjadi pada aku...
but aku happy sangat semalam...
moh layan pic lak...








ni la kawan aku yang selalu bagi aku happy...
seronok juga bila dapat berkumpul ramai2 begini..

2 comments:

WaDa said...

frust x dpt join!!huhuhu..

aqeil said...

betui2!! hby sokong pendapat syg hby tuh!!:P