Saturday, August 22, 2009

1st Entry

Entry pertama aku sempena Ramadhan..

sangat bosan seiring dengan mood kerja yang takde sape2..

perut yang pagi-pagi dah menyanyi2 lagu dangdut...

Time sahur semalam Mr.Jersidd kejutkan aku...
dengan riang rianya aku bangun bawa bantal busuk+selimut smbung tido depan Tv...
Mr.Jersidd duk sibuk menumbuk cili+bawang kat dapur...
terukkan aku...

Dan semalam aku melayan cerita Hantu Raya+Sekar kat Astro...
berebut2 siaran aku di buatnya...
kejap ke 104 kejap ke 105...
Pastu kul 12 relex je aku mandi sorang2....
Bulan puasa la katakan.......
Kalau bukan bulan Ramadhan...
ada aku berani nak mandi sorang2 time camtu..
comfirm kena di temankan...

so hari ni aku kena g kerja...
agak sikit membosankan sebab aku sorang2 kat office ni...
tapi takpe bukan lama pun...

p/s : Mr.Ted & Mr.Amy entry ku kali ni bukan pasal sate okey...
sape2 yang membaca N3 aku sbelum ni...
minta maaf sgt2 coz entry aku takde kena mengena ngan sape2..

2 comments:

green_ganu said...

muehehehehee...
entry yg menarik utk dibaca..
lalalalalalalaa....
selamat berpose b... (",)

TeD said...

selamat berpuasa... =) cite antu raya tu memang best... sempat la tengok sambil makan rendang & sup tulang mak masak malam tadi... weeee ;p

takde entry sate takpe.. sebab lupe nak snap gambar sate... muehehehehe ;p