Monday, September 07, 2009

Merdeka day @ Bagan Lalang


Walaupun N3 aku kali ni agak lewat...
tapi aku nak share gak...
pe yang aku buat pada malam merdeka...

Merdeka day kali ni aku lepak di tepi pantai..
Alhamdulilah perjalanan semuanya terjalan dengan selamat...
walaupun pada mulanya terlalu banyak rintangan...
kami ke sana tak seramai cam yang telah di rancang...
tapi pada air muka kawan2 aku nampak dorang happy...
tak pernah terfikir kami akan dapat rumah yang cukup selesa..

act tujuan kami ke sana sebab nak selebrate burfday Adeng...
saje2 nak buat suprise..
begitu payahnya kami nak sorokkan kek...
tapi kami bjaya sampaila kek tu di potong...

Hope plan ke-2 kami akan berjaya lagi...
jom2 kite layan pic...



pose kami b4 kami g ke pantai...








Kami yang tengah BerBBQ





Birthday Adeng



Game2 kami




Pose kami B4 Balik

di tepi pantai

2 comments:

mEiZ SHA said...

bestnyer!!

;p
ada bbq lg ek

princessjersidd said...

ada2 nanti kami nk g nk ikut ker