Monday, October 19, 2009

blog-blog-bicara-sempoi.blogspot.com

Seperti biasa pagi2 sampai je ofiice benda utama aku akan buka...
Blog...
email...
facebook...
tu la xtvt aku bila time takde kerja...
tapi arini aku rasa sungguh membosankan...

pas aku buka blog aku check 1-1 entry terbaru dari kawan2...
sayangnya dorang masih tak update citer terkini...
aduhaiiii takde la citer2 yang aku nak baca pagi ni....
tapi bila aku melihat kat shoutmix...
aku terpilih tuk join club blog2 bicara sempoi....

Cam tak percaya je...
yea la aku bukannya pandai bab2 berblog ni...
aku berblog sebab aku skadar mengisi masa lapang...
anggap ni 1 dairy hidup aku...

No comments: