Monday, November 23, 2009

Kad Jemputan Ms.Fiza &Suhaimi

da 2 minggu aku tak balik klang...
so last week aku balik klang...
Kata ummi de surat tuk aku...
surat saman...
aduhaii pelik gak sebab aku tak memandu kereta nape lak de surat saman...


rupa2nya aku dapat surat jemputan perkahwinan...
dari kawan blogger aku...
Misz Fieza...
act aku kenal dye just dalam Blogger jea...
lebih dari tu tak eknal la...
dye yang banyak tunjuk ajar kat aku pasal blog ni...



Ni kad jemputan Misz Fieza bagi pihak dye...
akan berlangsung pada 12 Dec 2009
insyallah kalau takde masalah aku akan ke sana...





ni kad jemputan bagi pihak lelaki...
andai aku tak dapat ke pihak fieza aku akan ke pihak lelaki...

p/s : fiza saya da dapat awaknya kad jemputan

No comments: