Thursday, December 10, 2009

BETINA oh BETINA

Mood : Bengang
ayat : Kasar sedikit (maaf)


aku bengang sangat2 sekarang ni...
de BETINA lua dari malaysia yang perangai masih cam kebudak2kan...
umur da menjangkau 30an...
tapi perangai cam budak2 yang kencing bersepah2...
kalau da kahwin da ley branak pinak...
tapi masih tak sedar diri lagi... 


aku rasanya la kan BETINA ni gile talak...
or BETINA ni tak pernah dapat kawan ngan orang malaysia??
atau BETINA ni tak pernah dapat kawan secantik kawan2 aku??
dari 1 citer ke 1 citer BETINA ni nak bcerita...
mulut cam haram jadah..
walaupun mulut tak pernah di letakakn status haram..
tapi BETINA ni yang selalu meletakkan status haram tuk mulutnya....

tak penat kot asyik nak bercerita...
da takde kerja...
ke da banyak sangat amalan sampai nak cari dosa plak...
ke tak sedar lagi yang umur tu da ibarat rumah kata pergi kubur kata mari

da lupa ke dosa2 yang da sedia ada tu...
jangan la nak tambahkan lagi dosa2 tu...
takut2 nanti tak sempat bertaubat?? 


Mulut cam p**** A***...
cam serpih jagung....
bercerita ngan orang A pasal orang B...
pastu bercerita ngan orang B pasal orang A..
Last2 orang C jadi mangsa...
orang C tu da semestinya la aku kan...


BETINA tu tak kenal aku...
just tau cerita dari orang yang takde pendidikan tinggi...
cakap cam tong kosong bergerak...
tapi dalam takde benda...
zaman skarang nie...
tong kosong da layak buang tepi jalan je...
tak berguna langsung......


bukan sekadar tak kenal aku..
jumpa pun tak pernah...
setakat berYM, berkeep calling aku...
ganggu aku kat office..
bley nak judge aku ni camne kan........
BETINA tu pk dye tu bagus sangatla..
de RM semua orang suka..
bley lambung dye tinggi...
itu mungkin orang yang tak bperndidikan je kot...
cam orang keliling BETINA tu sekarang 
akan lambung ko tinggi sampai cucuk langit...
tapi bagi aku...
sorry kalau BETINA tu nak bagi 1juta skali pun aku taknak...


nak je aku bagi BETINA ni sikit kesedaran...
tapi bila saudara2 aku bpesan...
buat cam BETINA tu bcakap sorang2....
jangan duk melayan BETINA tu....
kalau tiap benda BETINA tu da berbakti...
dan tiap saatla si BETINA tu nak remind kan.....
ingat kami ni apa??
ade prasaan lemas ke??
bukan lemas je da tahap mulat2 nak dengar, 
nak membaca tiap kata2 mukadimah BETINA tu...


4 comments:

Izan said...

huh... mmg marah giller ni. sabo2.. manusia kat dunia ni mcm2 jenis =)

princessjersidd said...

marh sgt2 xreti2 bahasa..meuat2 tu la klu bkn org malaysia dtg negara org buat hal..lg2 br dpt kwn2 org malaysia..mula la start meroyan

princessjersidd said...
This comment has been removed by the author.
princessjersidd said...
This comment has been removed by the author.