Tuesday, December 22, 2009

Cameron Highland Part 1

Mood : swing..(demam)

18.Dec.2009
aku dan rakan plan nak ke cameron highland...
bkumpul di syed bistro kelana jaya..
pejalanan seramai 14 orang...
sepanjang pejalanana smpai ke destinasi keadaan masih tkawal..
alhamdulilah semua nye selamat...


3pm sampai kat pekan tanah rata...
tunggu has depan BSN...
suasana di situ agak jem...
hujan renyai2...


check in kat apartment Puncak...
upsss name aku tlupa.
tapi area tanah rata...
sampai umah kami just berehat2 tuk 1jam...
plan nak bjalan tiba2 hujan turun sangat lebat...


Hujan ke ribut ke aku dan kawan2 sggup bjalan...
berbaju hujan...
cuma segelintir dari kami pakai bayung...
plan nk bjalan2 tpaksa di batalkan...
so arini dan keadaan yg hujan kami just menghabiskan duit tuk shopping...


tiba2 tengah best2 shopping..
pasar malam tu takde bekalan electrik...
aduhaiiiiiiiii....
macam2...
so terpaksala kami mbatalkan niat balik ke apartment....


Lebih kurang kul 10.00 party bermula...
White de la colour tuk theme malam ni...
act malam ni de burfday kawan aku EMA..
but dye tak tau...
stategi bjalan dengan baik...


Game2 bjalan dengan lancar & riang sekali...
  1. cari tali pinggang dan pakai kepada partner...
  2. pakai kn stokin tuk pasangan...
  3. makan chewgum buat belon...
  4. pijak kad..
  5. dance surat khabar..
  6. Mamamia...
  7. 7up..
  8. Cap kali cap.. 
Meh layan Pic...


Snap lepas kami brk1st kat bistro Kelana Jaya...



da nak sampai cameron la but kami masih di bawah...
baru lepas tol...

Da start naik ke atas...
jalan sangat jem...

Akhirnya kami sampai gak ker Cameron Highland...
Alhamdulilah smua nya selamat...

Ketika menunggu nasi masak...
dan kami da bsiap sedia tuk klua bjalan2...

ni la pkai kami time tengah bshopping...
cantik x??
rasa cm kat jepun je..



snap b4 kami mulakan xtvt...

To be CoNtINue

No comments: