Wednesday, January 06, 2010

PERHATIAN!!!

PERHATIAN
Jangan masuk blog aku klu ko rasa blog aku ni tak bagus...
ni blog aku..
cerita aku..
ayat2 aku...
so aku punya suka la...
adakah aku mengganggu MAK BAPAK ko bila aku type citer dalam blog ni...


apa yang terguris sangat hati busuk ko tu dengan blog aku ni haaaaaa???
kalau setakat nak mengkritik aku..
mari depan2...
tak suka blog aku...
berambus dari sini...


last aku pesan...
jangan ganggu life aku dan kawan2 aku...
as long kami tak pernah mengganggu ko!!!
takde orang yang sudi berkawan ngan ko lagi ke...
selain kawan2 aku??
kenapa perlu menyalak macam ANJING KURAP???

P/S : You are not allowed to my page again!!

4 comments:

Gyena Chobitz said...

agree...same goes to me..if u guys ada masalah faceup sendiri..x perlu nk kecoh n make things worst kt page org len yerp...thanx..this is not my business..

Zulkifli Shawal said...

apsal nk ngamok neh??

princessjersidd said...

ngamok ngan org yg tak fhm bahasa...slalu je mcari masalah..

AngEliCButteRflyInLovE said...

(-__-")