Monday, January 04, 2010

New Year & Wishlist 2010

Selamat Tahun Baru 2010
mungkin aku terlewat tuk 4 ari but masih awal lagikan tuk tahun baru...
so klu orang lain ada azam baru..
aku pun ada gak azam baru..
dan terus berharap azam tahun ni tak cam tahun2 lepas...
yang hanya mampu betahan untuk 2-3 bulan sahaja...


wish me luck yang smua...
aku de berapa Wishlist for 2010
  1. menyimpan duit untuk masa2 akan datang.
  2. Berhenti smooking (tiap2 tahun azam sama tapi cam tak berjaya je)
  3. sambung belajar
  4. mencari kerjaya tuk yang lebih baik.
Wednesday aku de 2nd interview...
hope sangat dapat kerja tu...
bukan sebab  aku tak ley stay 1 tempat kerja but aku sendiri tak malu nak mengakui nya money is all that matter.
benefit kat situ lebih banyak dari benefit aku kerja sekarang...
Anw, wish me all the best for my new career path.

5 comments:

AngEliCButteRflyInLovE said...

Semoga AZAM itu menjadi kenyataan tau...aku doakan kau dari jauh...LOVE U MUAH

Zulkifli Shawal said...

hepi new year! :D

princessjersidd said...

Farra : amin mudah2an la yea....love u tooooooooooo muahhhhh
datuk : happy new year to!!

yart said...

wish u all the best babe..!

princessjersidd said...

yart : thanx bro