Monday, January 18, 2010

Penantian 1 penyesaan...

Tajuk agak sedikit gempak kan...
lagi2 N3 aku sebelum nie....
apa yang aku nantikan selama ni akhirnya sampai juga arini...
walaupun bukan semua penantian aku tu di makbulkan...
aku da 2 penantian sebenarnya...
kedua-2nya aku menanti dari bulan Dec...
yang sampai arini telah aku nantikan sebelum aku g cameron highland..
tapi cam dalam per janjian 1bulan prosesan...


aku menanti dengan penuh kesabaran....
akhirnya sampai juga ke office Mr.Jersidd...
apa dye??
Jeng...Jeng...Jeng....
rupenye ade bungkusan dari Bonuslink


Mr.Jersidd cakap points dye kat bonuslink banyak sangat..
so dye tanya aku...
apa yang aku nak...
then aku pilihla yang ini

Dan ini la hasilnya...



Cantik tak???

No comments: