Friday, January 06, 2012

Bad Mamy Jahat Birthday

ASSALAMMUALAIKUM...

Tarikh : 1st January 2012 (Ahad)
Tempat : Bora Asmara


Sebenarnya saya pun tak pasti kena saya nak kena update cerita ni dulu.. Mungkin sebab Pic2 di dalam cerita da di edit dengan begitu cepat... so senang untuk saya upload... tak payah lalui banyak sessi...
Okey sebenarnya plan ni bukanla rancangan saya... tapi rancangan adik kesayangan si Birthday girl ni... 
Bila kami dapat tau kawan kami turun KL sebab nak melawat adik dia yang dapat melanjutkan pelajaran kat KL maka nie la peluang yang kami gunakan sebaik2nya...

Orang paling penting untuk rancangan ni sudah semestinya si partner Birthday Girl.. Tak sehebat mane pun buat surprise ni tapi cukupla dapat menghappykan orang2 sekeliling kite...Tujuan utama kami untuk makan malam je takde pe2 pun nak di rahsiakan di samping kek sebagai tambahan makanan kami....


4 outlet semata2 nak carikan kek secret recipe beperisa "Blackforest"

Alhamdulilah Rezeki kami

Mie da Kek kegemarannya

Ikhlas dari Bad Kym

Ikhlas dari kami

Bad Mie + Bad Kym +Bad Kitty

No comments: