Monday, May 14, 2012

PortLuck di Office

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Best gakkan kalau berportluck ngan member² office skali skala... Ni pun secara kebetulan sebab tak nak kua makan jauh² coz jap lagi nak kena kua g site visit kat KLCC Plan DGC.. So kakak² di sini pakat nak buat port luck!! Kakak² ok sebab saya je di sini paling muda.. Walaupun usia da nak menjangkau 3series..
So saya hanya bawa agar² puzzle.. Name sebenarnya saya tak pasti sebab ni Pn. Besar yang cipta resepinya.. Jadi saya berikan name "Agar² Puzzle" sebab boleh sambung² chocolate + susu tu..

Ok nak ready kua g site -bubye-


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: