Tuesday, November 20, 2012

Preview #BudakPailang

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ

Lama gile tak update citer2 menarik dalam nie.. Busy sampai takde masa nak di luangkan langsung.. Dan kesudahannya update cerita da basi... AAK?? Ade aku Kesah?? Tak suka baca.. Nak mengate sila tutup window nie... Dari tambah dosakan.. Tapi bagusnya sebab saya dapat pahala "FREE"

Sejujurnya saya pun da ✗ ingat berapa hari bulan tapi lokasi masih di ingatan.. Wangsa Walk 930pm...
Tiket di sponsor oleh #HashimRejab... Kenal ✗ sape die? Tak kena sila la google yea.. Ape malas?? Ok2 saya share dia adalah director untuk cerita #adammaya #SekaliLagi #PapaILoveYou #3temujanji.. Ok2 da lah banyak sangat nak di senaraikan...
Walaupun ramai artis2 ✗ dapat nak luangkan masa tapi suasana dan kemesraan mereka buat saya rasa cukup bahagia.


P palang S: Maaf pencahayaan kurang baik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: