Monday, December 22, 2014

Selamat pengantin baru Syarifah Umaisyaa


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ


Meh meh ioll nak share wedding2 sepupu ioll..nak share adik ioll nye wedding belum sampai waktunya lagi...masih belajar lagikan..tah tahun bilala nak merasa nasi minyak rumah sendiri.. Diploma dah habis tahun 2015 last sem untuk adik ioll habis degree pasni die kata nak sambung lagi belajar nampaknya ioll la kahwen dulu...
Hah!! Terujakan statement tadi.. Ioll tau uall mestila terujakan... Ioll tak menolak andai itu takdir kang cakap tak akan Allah nak menguji kite tak tahukan so ioll pasrah je dengan jalan yang Allah tetapkan..
Ok berbalik pada cerita sepupu sepapat ioll nye wedding.. Tak perlu kot ioll nak share berape banyak khemah tersegam indah.. Berapa hantaran bagaikan.. Blog ioll ni bukan blog nak riak2 cuma ioll nak share la bertapa meriahnya majlis sepupu ioll ni...
Alhamdulilah dengan 2kali lafaz Syarifah Umaishaa telah menjadi isteri kepada shahnizam.. 
Ok meh ioll share kat uall pic2 bersandingan beliau...  
Ishhh bukan ioll yang jadi pengantinnya dan bukan juga ioll yang jadi pengapitnya tapi ioll kan orang penting harusla ioll bgaya...
Yang penting badan ioll bukan cam tong drum kan.. Ishhh makin lezer blog ioll ni kan maaf la sape yang menyampah tu or tersentap tapi memang ioll saje je update cerita ala2 menggedik ni saja nak bagi manusia2 yg di luar sana yang masih membaca blog ioll ni terasa...

Maaf baru ioll perasan yang ioll takde simpan pic persandingan cuzzie ioll ni jadi ioll nak share pic ioll bersama buah hati ioll ni.. Wajibla kami sedondon ioll tak pernah sorok dari saudara mara ioll sape ioll berkawan...  

Selesai persandingan ioll balik je rumah pengantin dan tidur..tak cukup tido nok malam berjaga... Tapi sebelum ioll tido baru ioll teringat yang rambut ioll ni di sanggulkan Kimie Kajang mak andam iolll time ioll kahwen dulu.. 

Agak dah serabai la sebab hampir 4 jam bersanggul baru teringat nak snap pic..

Bangun je tidur siap sedia untuk dinner.. 
Ioll dengan cuzzie ni kalau tak berselfie bukan kami la bak kata walid... 

Ni ioll bersama cuzzie wanna be in shaa allah.. Pic di atas tu kekasih hati nya syarifah umairaa teh leader Malindo..
Ni pulak ioll dengan pengantin..

Last sekali wajib dan harus pic kami bersama... Ko mampu bawa partner ko g wedding saudara mara ko??? 

No comments: