Wednesday, April 08, 2009

Bubble Party Jaiii Jersidd

Alhamdulilah,akhirnyer selesai gak Party Bubble Jaii Jersidd wlpun byk dugaan n aku lak dlm kepenatan aku tetap happy sbb smua nyer bjln dengan lancar n jemputan pun tak menghampakan.
Sabtu 4april aku kena keje halfday pas keje my Boo ambik aku trus g ampang,ambik Break pudding,jalan punya la jem bayangkan la aku kena de kat tmpat party tu kul 6 tp aku kat Ampang da kul 4 blum lagi nak g ambik meehun n balik mandi nak g ambik kek…Huhuhu kusut gak otak aku time tu.
Da bik Break pudding aku trus g klang bik meehun lak.allah byk sangat dugaannyer on the way g klang bley plak kami tsesat nak g ke pelabuhan utara, my boo ley lak tlajak g ke pelabuhan barat so nk u-trun balik punye la jauh.Kat c2 jea kami da buang masa 30 mins.
Time tu gak la My Boo mengantuk so tpaksa bw keta slow…spanjang jalan aku bdoa bia sgalanyer selamat.Kami terus g Kelana jaya anta meehun n barang2 tuk BBQ nasib baik kat sana da de Khairul n syafiq so dorang la yang membantu angkat barang2 n buat per yang ptut.Odw blk umah dugaan datang lagi hujan slebat2 nya,aku tak dapat bayangkan party malam tu klu hujan smua makanan mesti banyak tbuang.Spanjang pjalanan aku n My boo mendiamkn diri mungkin kami masing2 bdoa smoga hujan bhenti dengan cepat.
Sampai jea umah kami turs siap2 da takde masa lagi tggal g 15 nak kul 8 n party tu start kul 8 but aku ngan My Boo still lagi kat umah.Bsyukur sangat2 sbb hujan pun da bhenti n tetamu masih blum smpai..
Satu benda yang tak best time Mr.jersidd nak potong kek dye kena baling telur bis baju baru dye…da la kena baling telur, dorang balik lak tepung bis baju ngan muka2 Mr.Jersidd da cam tak rupe muka da.

nampak tak kejahatan orang kat blkang my boo tu???


Ni pas da kena bling tepung xnmpk jln...

Ni la muka sbnr my Boo..Cian dye

Aku yang tak tau pe2 pun jadi mangsa keadaan tapi aku smpat gak la balas dendam pada yang kenakan aku tu..huhuhuh barula puas ati aku.
Berhenti gak game tu so skrg aku lak de kan game knon niat dhati nak pdajalkan kawan2 tp cianlak...
aku de kan 2 game




1 makan ice-cream suap kat partner pakai mulut.

teka salah soalan kena mkn gula2 ..so klu 10x salah 10x la kena makan gula2 tu..

Lan yang kusyuk mdengar soalan2 dr aku!!!akhirnyer dyela yang menang...

Smua da bjalan ngan lancar dan ujan pun xturun2 kami de kan la sisi bgambar bramai2...

aku bg give kat kawan2 b4 dorang balik....


Ni la gift yang aku bg kat kwn...cntikkn!!!


Yang ni dophin sama gak aku bg kat kawan2...






Ni la kawan2 yang sudi datang bday party Jaii Jersidd....

No comments: