Thursday, April 02, 2009

Tension!!!

Al-fATIHAH… buat nenek tuo yang baru meninggal dunia pagi tadi,walaupun tak de kena mengena dengan aku sebagai umat islam marila kita sama2 bersedekah AL-FATIHAH semoga rohnya dtempatkan dgolongan orang2 yang beriman. AMIN
Pagi ni memang aku tak cukup tido Bcoz semalam aku kua g downtown kat cheras nak g cari kasut keje jez,cari punya cari tak sedar masa da berlalu dengan pantas.
Aku sampai rumah dalam kul 3.30 pagi dan bayangknla kul 7.30 da kena bangun nak g keje,so aku hanya dapat tido 3 jam jea.Mengantuk tak payah la cakap allah jea yang tahu.
Boo aku still cam biasa bangun mesti cergas tak kisah la cukup tido or tlebih tido,itu yang mbuatkan aku betul2 pelik.Kalau aku dberi peluang tuk tido nie alangkah nikmatnya hidupku. Tapi tu semua harapan sebab Boo aku tu sorang yang wawasan, (tu dye la yang kata)so takde la alasan aku nak sambung tido.
So dsebabkan aku yang tak cukup tido ni tiba2 dapat lak call ada orang meninggal lagila mamai2 aku tu tak boleh nak hilang.Btambah kusut bila dorg smua tu keep calling aku nak datang ambik qifah.
Yang aku geram nie Qifah tu baru je 4 tahun tak tahu apa2 pun nak gak dorang bawa lainla de kaitan,ni langsung takde.Buang tabiat kea pa dorang ni mane ada orang melawat kematian bawa budak kecik.Kang jadi pe2 camne lak???Semua tu dorang tak fikir ke???
Siap msg aku ngan mama aku merayu nak dating ambik qifah,sggup nak sujut kat kaki aku,Ingat aku simpatila???G la MAMPUS sorry la kawan ko da tak hak langsung nak ambil or nak jumpa Qifah.Tanggujawap takde so ibarat Qifah tu takde kena mengena ngan ko lagi.
Sakit hati aku ni da tak leh nak terkata dah.De jea masalah yang mamat tu nak adakan. Tak boleh ker bagi aku peluang tu bahgia tanpa gangguan mamat tu lagi??

2 comments:

aqeil said...

Tak boleh ker bagi aku peluang tu bahgia tanpa gangguan mamat tu lagi?,,,,,huh,ade2...tukar num phone...tp sndiri tak mau..tepuk dada tnyer selera ler.nk seribu daya,x nk mcm2 dalih...simple

princessjersidd said...

yea aqeil...nanti i tukar num yea....bukan xnak tukar or bdalih2 tapi num tu baru skrg xcntik...kite g beli num bila da jumpa yg cntik yeaaaa