Tuesday, May 26, 2009

Delicia Butterscotch....

Korang pernah makan tak roti
Delicia Butterscotch.... ?????
Sedap gile....
aku baru jea dapat rasa last week time aku g petronas....
de 2 perisa chocolate ngan pe tah g satu tu...
aku tak pasti la...
mula2 aku tengok roti ni aku ingat roti gardenia yang biasa tu...
tapi bila adik aku cakap roti tu sedap...
aku nak cuba gak walaupun aku ni kureng sikit klu makan roti2 ni...
cari punya cari aku tak pernah jumpa...
mungkin belum rezeki aku tuk merasa kot...
sampai la ahad lepas aku terjumpa roti nie...
berbaloi sangat2 sebab harga ngan keenakkannya sama...
harga agak mahal sikit...
dari harga roti gardenia biasa...
kedai2 lain masih belum de keluaran...
sedap memang sedap pada yang belum mcuba tu g la singgah petronas...
beli da rasa....
nyam..nyam...
Mr Jersidd yang tak suka makan roti pun...
da mula suka...
pagi2 time drive mesti makan roti nie...
so korang g la rasa yeaaa....



BUTTERSCOTCH
Rasa Butterscotch sejati yang membuat anda hendak lagi..

so kalau korang teringin nak merasa..
boleh la mcube yea...

2 comments:

MiSsyLiLy said...

dah mkn.. yg coklat kismis tu pon sedap kan.. nyummyy....

Misz ryN said...

ni feveret ryn