Tuesday, May 19, 2009

Happy Birthday Friends........

Act aku takde citer yang nak di share tapi bagi melengkapkan blog aku nie...
aku update la skit2...
Walaupun aku da khabisan idea..
But i`am try my best.
Harini ngan esok bufday kawan aku...
Sorang kawan jauh..
orang Johor so sebab aku jauh ngan dye aku just wish bufday by Sms jea...
Sok lak kawan aku walaupun umah kami dkire dekat tapi aku jarang sangat jumpa dye...
Last jumpa aku sdiri tak pasti la bila...
Yang cmfirmnya awal bulan 3 time tu kami g makan kat Naili`s sentul..
sampai hari ni tak jumpa2...
Biasala orang sibuk cari duit...
So dengan kesempatan nie aku nak wish untuk korang...
tu saje yang aku mampu buat..
hope korang happy yeaaa


Happy birthday to Lily n Sham...
Kat sini aku curi pic korang sebab aku nak bagi pembaca2 blog aku nie tau sape orangnye yang umur da tambah lagi 1 angka...
Jangan marah yea...
Kite kan kawan....

Ms.Lily


Mr.Sham

Kalau korang baca blog aku nie korang nyanyi la lagu tu sdiri yea...
Aku jauh tak ley nak nyanyikan...
sorry sangat!!!

" happy birthday to u.happy birthday to u.happy birthday to Kawan2 ku.happy birthday tooo u."
May this bitrhdaybrings you lots of love and happiness always....
getting wat u want in ur life..
Amin...

2 comments:

MiSsyLiLy said...

huhuhu.... tq cik puteri... thnks byk2 k.. ;)

princessjersidd said...

welcome2