Friday, May 08, 2009

Kesayuan!!!

Lama da aku tak update blog nie since aku balik dari Johor...
Bukan per aku betul2 kepenatan...
lagi2 aku tak cukup tido!!!!
nak bangun pagi memang susah untuk aku tapi sebab kerja de la mata pencarian so aku tpaksa la gagahkan diri tuk g kerja...
Cian Mr.Jersidd sekarang dye duk bz mengemas umah...
Sejak da takde perempuan tu umah kami makin teratur...(alhamdulialh)
Hari nie last da aku keje coz sok n ahad aku cuti... best2!!
tinggal 1 ari lagi nak PURPLE PARTY so rasa cam tak sabar jea....
Tak sabar nak kenakan bday gurl....
tak sabar nak tengok cupcakes yang de pic aku sdiri...
sbenarnya aku update blog nie coz aku nak luahankan ape yang aku rasa semalam...
Sedih+bengang+sakit hati smua de dalam kotak hati aku nie....
Aku dapat tau sumthing yang aku tak pernah t`pk...
Act aku belum pernah t`pk sampai kesitu tapi semalam aku sdiri tak menduga...
Smua kerja aku buat kat umah smua tak kena...
akhirnya aku nanges...
pe korang rasa klu orang yang korang sayang da ber`Pk nak berkahwin???
aku tak sedia lagi nak terima kenyataan tu...
walau tu hanya b`pk aku takut tu jadi kenyataan...
Tak sanggup mak woiii duk merasa kehilangan orang tsayang sebab nak kawin...
pas jea aku dengar citer tu aku terus migrain....sakit kepala tak ingat..
Mr jersidd bagi aku makan ubat n aku sdiri tak tau nape malam tadi aku makan ubat smpai pagi nie aku still rasa cm bergigil2...
Larat tak larat jea aku mlangkah ke opis...
Hope sangat tak jadi pe2 coz sejak akhir2 nie aku stiasa dtinggalkan keesorangan kat opis...
Smua orang klua g jumpa customer.
Cian aku kan...
nak buat camnerkan....
kadang2 tu best gak...
kadang2 tu aku bosan la sangat...
tu sebab sejak akhir2 ni aku sibuk melayan FB...
Tu la kerja aku bila da start bosan...
Nak update Blog tak tau da nak citer per.

2 comments:

Prince$$ FaRRa said...

Ish...Sedih2...Nak nanges baca...Sabo ek...Klu sakit g la klinik.Skrg ni musim sakit...Aku ni pun baru baik dari demam...

princessjersidd said...

sabar la nie.....sedey aku pet bila dengar pe yg dsampikan....nk meraung aku dbuat nyerr