Monday, June 01, 2009

Mengisi masa lapang....

helloooo...
Bersua kembali...
aku sebenarnya nak share banyak sangat citer..
tapi.....
aku cuba update satu persatu yea...
ok ni story pasal sabtu lepas...
patutnya aku ikut Sengal Team g Genting...
tapi dsebabkan Mr.Jersidd kena kerja aku tak dapatla nak join...
sabtu lepas aku pun kena kerja sebab de kerja yang tak settel lagi...
lepas balik kerja kami balik umah...
aku lunch kat umah jea...
ingat nak brehat sebab malam tu kan aku tbangun awal...
cm tak cukup dtido la...
mata da ngantuk sangat2...
tapi dsebabkan ramai yang bsuara nak g mancing...
aku pun follow jea la...
walaupun aku kureng bminat nak memancing...
skadar mengisi masa lapang jeaa....
nak gak cuba2 nasib mane tau de tuah aku dapat ikan...

Meh kite layan pic jea...
aku banyak kerja takde idea lak nak stroy...
so layan kan jea yea...






Ni adeng yang tengah sibuk pasang umpan...


Mr.Jersidd menunggu dengan sabar...





RAMAIKAN penyebuk2 yang datang....

mancing cuma kami ber4 jeaaa



Lari sungguh....orang memancing yang korang pandang atas tu kenapa??
ikan naik ke atas ker???


Along baju putih tu.....nampak tak?

tu pancing ikan rambut hitam jea tahu...

adeng duk sibuk tengok mata kail da kena baham ke belum.....



Ni jea hasil yang kami dapat slepas mnunggu untuk brape jam...

sape hero nya...

sp lagi kalau bukan Mr.Jersidd ku....lallalalalal

Belum de rezeki lagi kot...

next time aku kena cuba lagi.....

No comments: