Thursday, May 14, 2009

Our Anniversary 15months

Happy Anniversary Mr.Jersidd...
2day is 14may09 our Anniversary yang ker 15bulan...
Alhamdulilah....
Sekejap jea pejam celik da 15bulan kami idup bsama....
pahit manis sama2 kami tempuhi...
Hopely tiap2 bulan aku dapat update blog pasal our Anniversary...
Bulan nie takde pe2 celebrate antara kami cuma malam td kami g tengok wayang...
mungkin citer tu dah lama dtayangkan but aku baru jea de masa nak g tengok wayang....
itu pun scara kbetulan....
malam tadi Mr.Jersidd masakkan kueh tiew sup...
sampai ttido2 aku mnunggu menu dari Mr.Jersidd...
Sedap memang sedap tapi sebab aku da ngantuk aku makan sikit jea...
pas makan kami layan tengok Tv citer neknak...
Ttiba aku dapat idea coz smalam kan ladies nite for cinema so aku just bagi cadangan kat Mr.Jersidd tuk g tengok wayang...
Mula plan nak tengok kat pivillion coz kami klu g tengok wayang paling dekat One utama...
tapi dsbabkan tayangan malam tu agak lewat aku bagi cadangan g tengok jea kat summit...
Ssungguhnya aku memang tak suka g tempat camtu...
tpaksa barula aku g sana...
Citer pe kami layan semalam...
erm citer per lagi dowh...
Klu bukan citer Bohsia la...

best memang best...aku suka sangat lakonan Nabila..
Bukan sebab nabila tu isteri kpada kawan sekolah aku..Mr addy Gile
Tapi memang aku suka cara lakonan nyer...
Bis citer kami terus balik...
mengantuk tak tkatala...
so i hope our anniversary bcoming n forever

4 comments:

MiSsyLiLy said...

happy anniversary yeaa... :)

princessjersidd said...

Tq lily....

Prince$$ FaRRa said...

Selamat2...Selamat dalam segalanyer k...Selamat Ulangtahun yea...

princessjersidd said...

tq cik farrah....