Friday, June 19, 2009

Aku terharu!!!

Aku baru lepas balik makan tengahari....
biasala lepas makan mesti la aku start mengantuk....
so aku bik peluang update blog nie
walaupun banyak kerja aku kena gak update blog...
lambat2 kang da basi kisah aku nie....

aku makan kat D`Cengkih area Taman TuN Dr. Ismail
dekat jea ngan office aku....
lintas jalan da sampai....
Makanannya sungguh memuaskan....
sedap dan berpatutan...

Hari ni Bos aku nak blanje makan....
da orang nak blanje aku ikut jea...
lagi suka sebab jimat Rm....
hehehehhhe
Order jea apa aku nak order...
tapi aku kan pemalu so order la yang biasa2 jea....
aku order tuk 5 orang makan....

Menu2 hari ini :
  • Tomyam seafood size M
  • Kerabu mangga
  • kerabu sotong
  • ayam goreng kunyit
  • Sotong Masak sambal
  • Nasi putih 5
  • (Sorry takde pic nak bagi korang terliur...)

Bab2 mengorder bos aku beri keutamaan pada aku...
pilik2 kenapa ya??
Mungkin 1st time kot makan bsama klik2...
Best makan ngan dorang nie...
sebab smua kat situ makan pedas...


settel jea makan tiba2....
jeng..jeng...jeng....

Kek chocolate di keluarkan....
alamak baru aku teringat sok kan bufday aku....
so sebab sok kami smua tak kerja maka...
selebrate bufday tpaksa d`awalkan sehari....
Thanx Mr.Terry n all de staff...

meh kite layan pic....

Yang comey nie anak Bos aku...
Biasala budak kecik kalau nampak kek dye jea yang nak potong....

nape aku gelak??
sebab aku tak tiup lagi dye da tiup....

Time tuk kami memotong Kek....

Bagi peluang dye potong kek sorang2....

Pe2 pun aku ucapkan terima kasih banyak2 yang ingat bufday aku..
Tinggal untuk berapa jam jea usia aku akan btambah...
tapi tu sekadar angka...
aku masih sama seperti dulu kini dan selamanya.....

4 comments:

MiSsyLiLy said...

happy advance bday... stay youngggg 4 eva.. cheerss~~ :)

Prince$$ FaRRa said...

ceh akau igt aku dulu yg wish ada lg yg paling awal...lalalalaaa happy advance bufday dear

cinta lea ixora said...

bestnyer dapat surprise birthday party.. hehehe.. kek tu nampak sgt sedap...

neway.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU......! hope u success in wateva u do... =))

princessjersidd said...

to lily...young 4eve ya....
thanx2
To Farra- alamak sowie la aku pun xtau de lg awal dr ko....pe2 pun tq banyak2 yeaaa
to ixora cake tu mmg sedap...nak ke de kat umah lagi..banyak sangat kek...tahun ni dapat 3 cake...
anyway thanx ek...