Monday, June 08, 2009

Bjalan2 smpai kpenatan

Kali ni aku nak citer Xtvt ari ahad aku...
sabtu malam aku da plan ngan Mr.Jersidd nak g pasar karat...
tau tak kat maner pasar karat tu??
kat shah alam....
sebenarnya aku sdiri tak tau per name pasar tu...
bila orang skeliling panggil pasar karat aku pun panggil la....
kalau salah sorry yeaa.....
kami btolak dari umah kul 9 lebih....
cuaca agak panas...
tapi dsebabkan aku teringin makan mutabak daging...
aku gagahkan diri bjalan walaupun cuaca panas terik....
pas makan kami bjalan2 dari 1 lorong ke 1 lorong....
saje nak bawa Qifah bjalan2...
saje nak cari pasal bis kan duit untuk Qifah....
cian Qifah baju da basah lencun mandi dek peluh....
kami tak terus balik umah tapi Mr.Jersidd ajak singgah kat ASIA Cafe sebab nak main pool...
Gilekan main pool tengah2 hari....
da la aku mengantuk....
layankan jea kerena dorang nie....
lebih kureng 1jam lebih kami berada kat C2...
Time tuk kami makan tengahari....
dsebabkan kawan aku dari penang da de kat Kl...
so aku bik pluang nak jumpa dye...
bukan slalu dapat jumpa dye....
last feb08 aku jumpa dye....
kami lunch kat Kg.Baru...
jumpa tak lama mane pun sebab kawan aku tu de urusan lain....
lepas makan biasala mata da ngantuk....
Ingatkan nak terus balik....
bley la aku sambung tido....
tapi dsebabkan nak penuhkan Xtvt kami....
Mr.Jersidd cadangkan g Karaoke...
opsssss....
kami g tempat biasa2 jea....
cukupla sekadar melepaskan Gian....
aku g karaoke kat Summit Usj...
1jam dberi 30 mins pcuma....
dari lagu yang mengantuk smpai la ke Dangdut...
aku tak nyanyi pun...
suara tak ley nak tarik da...
nafas tak cukup...
Cover line sbenarnya....
lallalalalalla
agak penat Xtvt aku smalam....
balik umah sekejap sementara nak tunggu malam nak anta Qifah balik Klang...
Tengok Tv akhirnya Tv yang tengok kami....
memang keletihan sangat2...
Kul 9 lebih aku da smpai klang...
umah lama bselerak bis smua barang2 da takde...
rupa2nya dorang da start angkut barang siang tadi...
baru angkut sikit2 jea...
Cian dorangkan angkat barang tanpa ptolongan aku...
eh...silap2 aku kire menolong gak la sebab tolong jaga Qifah....
Nasib baik Nenek yang jaga Qifah tu datang...
Ajak Qifah tido umah dye...
Kalau tak aku sure tak bley balik...
tak pun aku akan balik dalam keadaan Qifah menangis....
On de way balik aku dapat Msg dari kawan aku ....
ajak g aloha...
g pun dorang datang dari penangkan...
so aku
pergila sebab bukan selalukan pun..
terima kasih banyak2 coz sudi teman aku....
lepak punya lepak tak sedar da kul 2.30am..
Mr.Jersidd,Aku n Mr.Aryll
Mjadi kebiasaan bila bik pic mesti aku ngan Mr.Jersidd tak ktinggalan nak pose sama...
lallalalala
Mr.Jersidd Amy ngan aku...
Amy da sengal tu....

Amy,Aku n Mr.Aryll


aku ngan Mr.Aryll....



Sedangkan aku da janji ngan akak kat umah tu nak bangun sahur sama...
tapi dsebabkan aku tlalu mengantuk aku ....
balik umah tak makan pe2...
aku terus tido....
opsss lupa plak nak gtau arini aku pose...
sebab nak ganti pose yang aku tinggalkan tahun lepas2008
pose tahun ni da nak datang...
kena la menggantinya....
So aku la insan paling baik semalam g club tanpa de rasa pe2...
baikkan aku...
Mr.Jersidd da minta aku slow benda2 cmtu....
insyallah...
aku cuba....
Cuba untuk kebaikan....
AMIN
So kalau hari ni aku free....
aku smbung N3 yang lain2...
have fun...













No comments: