Friday, July 31, 2009

Aku sakit!!!

Aku sakit...sakit...sakit...
serius aku sakit nie bukan men2...
da start demam...slesema...
berair2 hidung aku ni....
ni semua angkara officemate aku...
dye demam semalam tapi arini datang opis sebab nak buat gaji...
gaji aku juga la....
so virus nya da mula bterbangan singgah kat aku...
da la antibody aku tak berapa kuat sekarang ni...
harap2 la bukan penyakit Vavi tu...
jauhkan la penyakit tu....

Mood aku dah sememangnya tak okey...
bila start demam ni makin tak okey la gamaknya...
nak makan ubat aku kan penakut...
bila demam camni aku jadi fobia...
takut cam tahun lepas aku kena masuk spital lagi....
cucuk sana...cucuk sini...
makan ubat bwarna warni...
aku tak suka....

3 comments:

miji said...

bahaya tu, better gi check cepat, sekarang mcm2 penyakit ade

MiSsyLiLy said...

btol2.. gi spital la put.. jgn lengah2 k...

princessjersidd said...

aduhaiii aku da la tkut jumpa doc....demi kwn2 dan nasihat kwn2 put3 g la ok...