Monday, August 03, 2009

aku kepenatan

Xtvt aku...
Agak skit membosankan...
banyak habiskan masa kat umah jea...
Jumaat malam...
Berparty sakan....MyEm0.Com
tak cukup tido aku di buatnya....
sabtu pagi kul 8 da kena bangun...
mengantuk tahap babun da ni...
balik klang...
konon nak jadi ank misali..MyEm0.Com
amin mudah2an...
smpai klang ingat de peluang nak smbung tido..
MyEm0.Com
Hampeh ummi aku da bangun...
comfirm2 operasi mengemas umah kena di mulakan...
duk sibuk2 mengemas umah...
aku rasa mata ni cam nak kena sangkut ngan batang macis jea...
serius aku memang ngantuk gile...
tengah mengemas tu aku ley tlelap...MyEm0.Com
kantoi beb ummi aku perasan...
dalam hati bdoa cepat2 la settel...
kul 11.30 aku da tak mampu tuk btahan...MyEm0.Com
bum..atas katil berpasangkan hawa dingin..
nyaman skali aku tido begitu lena....
sampai mengambaikan buah hati ku...
sorry sayang mama penat...
ahad pagi aku tetap bangun lambat 11.30 baru bangun...
si kecik aku nak membuang sisa makanannya semalam...
kena la paksa diri bangun teman dye...
auntie aku dari kuala selangor nak maii umah lak..
bukan tak suka tapi umah aku bsepah lagi...
tapi takpe tu jea peluang aku takya kemas umah...MyEm0.Com
orang datang aku lak yang sibuk...
bukan sibuk pe la sibuk buat air,order sate..
tak masak bagi jea orang makan sate..
gile bapak.......
ummi aku order 200 cucuk sate....
cam nk wat open house kecil2an jea kan...
alhamdulilah tinggal sikit jea lagi aku kena settelkan umah tu...
minta2 aku dapat tolong ummi settelkan b4 pose...
tak larat beb nak berkemas time pose...
tapi yang penting next week takkan de operasi bkemas..
sebab aku nak g Melaka...
Time tu cuci2 mata la....MyEm0.Com


No comments: