Wednesday, July 22, 2009

Attn To Lily Mily!!

benda ni agak memberikan aku sedikit tekanan...
cam aku nak hempas jea pc ni ke bawah...
ohhh tidak2 pc ni tak bersalah...
benda lain yang bsalah lain lak yang jadi mangsa..
aku tak tahu kena susah sangat aku nak baca blog kawan aku ni...
bila scrol ke bawah mesti de yang mengganggu...
bila aku nak bis membaca ni...
tersangatla bengang...
benda tu asyik nak menjerit jea..
da klik OK banyak kali pun still nak mjerit...
kenapa ekk???
kenapa mesti dye jerit camni??
Isn`t this the must annoying script since BLINK?

Cik Lily Mily kenapa dengan kamu punya Blog??
kenapa saya tak ley baca blog kamu??
baru ingat free2 nak update blog...
Blog kamu sudah menghancurkan niat murni ku..
niat aku nak curi tulang...
Hampeh!!!

So n3 aku yang tbaru tpaksala aku postpone dulu k..
ni semua angkara Blog cik Lily...

p/s : aku takde mood nak update Blog da!!!

4 comments:

MiSsyLiLy said...

ye ke?? x ley bc ke?? apsal erk?? pelik2.. isk...

princessjersidd said...

bengang nie kenapa xley baca..cam tau2 jea kite nk curi kamu nyer pic kat blog tu :(

MiSsyLiLy said...

hahaha.. sila curi d fs yea... tp dah ok ke blom yerk.. still takley bukak ker?

princessjersidd said...

amatla mbengangkan aku shingga petang hari 23hb july masih tidak dpt aku mbuka blog mu..camne nk baca citer2 kamu ni cik lily woiii