Wednesday, July 22, 2009

Celebration Burthday Im & Hanz

Selamat pagi malaysia...
mungkin N3 kali ni agak da nk basi...
ye la sebab da lewat 4ari...
pe2 pun aku tetap nak buat N3 kali ni...
da besawang da aku nyer blog nie...
lama sangat tak update N3...

Citer aku last weekend...
sabtu malam lebih kureng kul 10lebih aku de janji ngan awin nak bik dye kat Hotel Pudu...
tapi dsebabkan area umah aku de india sembayang (wel2)
kereta aku tak dapat nak bgerak so perjalanan tpaksala dlambatkan...
nasib baik cik Lily tak bis meeting lagi...

pas bik Awin dan partner kami ke klang nak jemput Cik Lily dan Im...
percaya atau tidak kami g 1 van...
plan pertama malam tu nak lepak kat Hartamas tapi dsebabkan kawan2 de kat Hillton so niat murni kami tpaksala dbatalkan...
pjalanan terus ke Hillton Petaling Jaya...
Bgembira sambil berdansa...

Malam tu agak keletihan sikit...
da berapa hari aku kureng tido...
tapi di sebabkan janji aku pada kawan2 nak selebrate bufday Im...
act im tak tahu aku nak selebrate bufday dye...
aku tetap gagahkan diri...
selebrate kali ni agak ringkas...
pic pun tak bik banyak sebab aku takde camera...
g 1 sebab mood kami nak tido.........
Moh kite layan Pic jea...

Ni donut Tuk Mr.Im..
kire brpe batang lilin yang de...

Mr.Im ngan donut nya...
banyak kali ekk hang nak tiup lilin tahun ni...

Ni kek Mr.Im ngan Mr.Hanz...
umur dorang sama but hari jea berlainan...
so kami beli la 1 kek share be2
kek ni memang sedap...
aku suka....

act tu belum time tuk tiup lilin tapi board birthday tu da terbakar...
sape penyelamat??
mestila aku cuba tengok tangan sape yang de kat board tu..
bukti tu!!!

kami yang memang pantang de camera..
aku walaupun tumpang camera orang...
aku tetap nak bgaya...
lalalallalala

tu la Xtvt aku di malam minggu...
dalam kul 4 lebih baru aku sampai umah klang...
mengantuk dan keletihan...

No comments: