Saturday, July 25, 2009

Da mula Berangan!!

Hari ni aku g kerja dengan keadaan yg sungguh malas..
bila ari sabtu jea aku mesti takde mood nak g kerja...
Last week aku bagi alasan sakit kepala so tak yah datang ker...
best dapat tido...
tapi arini takde alasan yang munasabah...
sebab aku dwajibkan datang...

De meeting antara Bos2 so aku kena settelkan Paper work...

Semalam Xtvt aku takde pe2 yang menarik pun...
cuma aku bis kan masa melepak...
sambil........
mcari sumber kewangan...

act aku tak kenal ngan Mamat ni......
tapi dsebabkan dye 1 tmpat blajar ngan Mr.Jersidd....
so aku joinla tuk bjumpa...

dorang plan da lama nak berjumpa....
cuma semalam jea bkesempatan...

Lepak kat Seri Melayu Jalan Conlay..
Lepak area Halaman jea...

Mula2 sampai aku rasa sangat pelik...
sebenarnya aku pernah pergi g makan kat restaurant nie...
aku pelik lak bila si Mamat tu ajak lepak sana...
wa masyuk betul mamat ni.....
nak lepak restaurant camni saat2 tengah2 bulan...

Rupa2 nye de udang di sebalik batu...
de projek cari duit yang aku rasa menarik...
sangat menarik...
insyallah kalau aku bjaya sampai tahap mamat tu...
aku tak lokek ilmu akan aku share pada kalian semua...
doa2kanla kejayaan aku...

On de way balik otak aku da bfikir macam2...
da mula start berangan2...
tapi aku tak la steruk Mr.Jersidd nak tido pun masih berangan2 mak jenin...
andai aku berjaya tu la 1 impian yang aku cari selama ni...

Kami akan bjumpa skali lagi.....
untuk mendengar dengan lebih detail...

andai berurusan ni tak banyak sangat kerenah...
insyallah aku akan cuba...

p/s : masih tsenyum2 bila ingatkan angan2 aku tu....

2 comments:

TeD said...

angan- angan memang best bb.. semoga berjaye... nanti leh belanje me... weeee ;p

princessjersidd said...

amin mudah2an...