Tuesday, July 28, 2009

Kuantan Trip!!

Muning Semua...
aku yang masih dalam mimpi2 yang indah...
tapi aku di tempat kerja la..
camne ekk nak bermimpi...
Mood tido aku datang kembali....
Aku masih mencari Mood bekerja aku...
Mari tolong sama2 carikan untuk aku...
Alangkah Gumbiranya hati kalau dapat tido lagi...

Act ahad tenghari aku join Mr.Jersidd pulang ke kampung halaman...
B4 g sana aku sempat gak menculik kawan aku suh ikut skali...
ajar dye suh Mc tapi sayang dye lebih pandai dari aku...
dye call Bos pakai public fon gtau de hal kat Pahang...
Comfirm Bos percaya 100% sebab num tu start dari 09...
tahniah aku ucapkan...
dengan kejayaan penipu anda...

Perjalanan dengan penuh cerita2 dan angan2...
well cam aku pernah gtau sebelum ni...
aku da start berangan2...
mengharap angan2 aku akan jadi 1 kenyataan...
Perjalanan yang menggembirakan aku....

Sempat lagi aku berpose dalam keta walaupun m
uka cam pe2tah...

kami betolak dari sana lebih kureng kul 2pm lebih....
dan smpai ke destinasi pukul 6 lebih...
bapak gile laju sangat Mr.Jersidd bawa keta...
Aikkk takkan bayangkan kancil tu cam Mini cooper kot...
Sampai jea Kuantan kami melendingkan diri sambil melayan borak ngan mak Mr.Jersidd
Lebih kureng 8lebih kami di bawa makan di Restaurant Ikan Bakar...
Jom la layan Pic k...
aku masih takde idea nak citer...

Ni la Restaurant yang kami g makan...

Tomyam...
da sedia maklum Mr.Jersidd gilekan tomyam...
mane saje g makan sure Tomyam makanan utama.,...


Udang bakar....
Sotong bakar masak cili....


Ni Aisyah...
adik Mr.Jersidd...
seorang budak yang sangat keletah bcakap...
telatah dye 1hari bersama kami....
membuatkan kami semua merindukannya....
Act pic ni di ambil time nak tunggu makanan sampai...
Muka yang da mula mengantuk....

Kusyuknya Mr.Jersidd makan....
tak pandang kiri kanan...
pic kat sebelah sana tu mak Mr.Jersidd...

Ni adeng kawan yang memberikan keizianan tuk di culik....

Orang2 yang kuat makan...
nasib baik dorang de kalau tak sure membazir makan2an tu....
Lepas makan kami pun balik...
takde XTVT yang menarik pun...
daaaaaaaaaaa

3 comments:

green_ganu said...

sedapnyer tomyam...
weeee.... (",)

TeD said...

ha'ah... sedapnye udang... weee ;p

princessjersidd said...

sila2 tgk jea makan xley la sebab tu pic