Monday, August 24, 2009

Rahsia puasa ku!!

tag dr MissyLily....rahsia puasa Princessjersidd

Tag dari lily..
perah otak gak aku nak bfikir..
pe2pun aku berjaya buat tag ni dengan sempurna..



** 5 Perkara Yang Anda Suke Tentang Bulan Puasa:
  • - dapat menjimatkan $ (betul ker?)
  • - dapat g shopping2 sebab nak beraya...
  • - dapat beli nasi kerabu de best kat sunway...
  • - Mood sentiasa teringat kg halaman...
  • - dapat kumpul pahala...

** 5 Perkara Yang Best Masa Bulan Puasa:
  • - boleh makan yang best2(tp xsure sdap ke x)
  • - office hour 9am-5pm
  • - dapat main bunga api...
  • - bley tunjukan kepandaian buat kueh raya...
  • - banyak tempat jual makanan..

**5 Jenis Makanan/Minuman Yang Wajib Ade Masa Berbuka Puasa:
  • - Soya (sejuk)
  • - Roti John
  • - Muthabak
  • - Popiah basah
  • - buah2an

** 5 Perkara Yang Wajib Anda Lakukan Sebelum Berpuasa:

  • - ganti puasa (wajib)
  • - Gosok gigi+lidah(nanti mulut busuk)
  • - bersahur
  • - makan ubat slesema
  • - tidur

** 5 Cerita Best/Tak Best Puasa Anda:
  • - Sek.Ren buat2 lupa konon2 tminum air...
  • - nak hilangkan kehausan bik kain basah letak kat leher...
  • - time sek slalu g terawih ngan kawan2..
  • - best selagi blajar selagi tu aku dapat $ raya...
  • - tiap2 tahun mesti de $ raya dlm tangan rm200 lebih tapi last2 tak tau kemane pergi...(ummi & abah pakai la tu :D:D)

** 5 Orang Yang Terpaksa Bocorkan Rahsia Puasa Diaorang:
  • - Noryn
  • - Ted
  • - Misz Fieza
  • - Gyena
  • - yang terbaca tag ni :D:D



aku just letak name kenalan ku..tak tau la dorang2 ni sudi buat ke tak..cik lily minta maaf ekk klu saya tak sebarkan Tag kamu ni...

1 comment:

MiSsyLiLy said...

xpe2.. buat ni pon dah kire bagus.. hehehehe...