Wednesday, September 23, 2009

No feel Raya

tahun ni aku beraya di hotel...
sesungguhnya raya aku tahun ni memang tak menyeronokkan langsung...
takde feel raya langsung...
1st day raya sungguh membosankan...
almaklumla braya di negeri orang...
bukan de saudara mara pun kat sana....

Bangun pagi raya selalunya aku mandi sunat hari raya..
tapi tahun ni aku tak dapat mandi sunat hari raya...
bangun tido pun kul 10 lebih..
bangun2 tak rasa cam raya...
xtvt dalam hotel tengok Tv..makan..
bila boring sambung tidur balik...
sungguh membosankan...

sampai la hari raya yang ke-3...
kalau berjalan pun just g kampung kandang...
kat c2 kampung jiran aku...
so g sana just tuk melepak...
tapi mood tetap bosan...

hari ni hari raya ke-4 aku da masuk opis...
jap g de meeting ngan sorang mat saleh dari UK...
hope settel cepat sebab pastu aku nak balik..
mood masih nak bcuti lagi...
dan esok aku cuti sampai 28hb...

No comments: