Thursday, November 26, 2009

N3 dimalam hari...

Entry di tengah malam hari...
aku masih di depan lappy..
mata masih segar bugar..
dan duk sibuk melayan FB..
asyik2 men game Cafe World..
tak bosan ke aku??
tak ley nak tidur...
so takde benda nak buat so aku layankan je...


Mr.Jersidd ????
da lama melenakan diri di atas tilam...
hopefuly malam ni die tak mimpi yang bukan2...
jangan di tumbuk plak muka aku kali ni...




plan nak kua malam ni g Selayang terpaksa dbatalkan...
coz Mr.Jersidd da mengantuk...
kenapa aku masih tak ley nak tidur??
mata ni cam tau2 je kan sok aku CUTI!!
lusa da hari raya korban...
pe yang aku korbankan tahun ni??
aku sentiasa korbankan tenaga aku tuk masak2 ....


cuti lama2 mesti aku bosankan...
takde plan nak ke mane2 pun..
spantime ngan aku nye princess je la..
cian kat dye asyik minta aku tidur lama2 ngan dye...
walaupun every weekend aku balik jumpa dye...


4 hari rasanya cam takde xtvt menarik langsung...
mungkin biskan masa membayar hutang tidur..
yang pastinya aku akan takde mood nak g kerja ari isnin...


huhuhuhuuuuu...
tak suka...tak suka...
isnin aku duk office sorang2
klik aku masih bcuti...
bawa anak2 bjalan...
kata pun cuti sekolah tapi kenapa smpai 5 ari nak bcutikan...


comfirm2 aku bosan n tak cukup tangan nak handle kerja...
tension...tension..

No comments: