Wednesday, January 20, 2010

Cabutan Bertuah MDM 2010



aku baru je lepas singgah ke blog Cik Asha untuk CABUTAN BERTUAH MDM 2010...
dan baru lepas jadi follower dye...
SYARAT2 nak join cabutan bertuah ni...
senang je...


syarat2 untuk menjoinkan diri untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 nye adalah :


1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;


2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MDM 2010;


3) Letakkan banner di atas di dalam entry dan di sidebar, link kan ke entry ini;


4) Mestilah dan wajib jadi follower blog ini (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);


5) Tarikh tutup adalah 10 Februari 2010, jam 1.00 am);


6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......


Segala nya da settel...
semua aku da buat...
semoga aku berjaya miliki cabutan bertuah...

p/s : Mnunggu cabutan yang akan di umumkan....



6 comments:

~aSHa~ said...

Salam ziarah

Terima kasih kerana menyertai cabutan bertuah MDM 2010..

good Luck

salam
mama MDM

princessjersidd said...

asha " welcome..

Gyena Chobitz said...

gud luck..hahahah..harap2 bertuah lah

princessjersidd said...

gyena" harap2 la...amin

wanie™ ◕‿◕。ღ said...

besh nye masuk contest (^_^)

princessjersidd said...

wanie" mai la join contest ni mane tau de luck...just try dear