Wednesday, January 20, 2010

Contest-contest lagi!!!

Punya la xcited aku pagi2 ni...
da la sampai kerja lambat...
kul 9.30 baru bangun...
bley tak camtu... :D:D
so maka dengan itu aku sampai office kul 10.45 pagi...
aku bersyukur sangat2 sebab bos dan klik2 aku jenis senang tuk memahami...
as long aku inform dorang awal kenapa aku datang lambat....

sampai office tu update blog...
buka Facebook pun sempat...
ni semua angkara Cik Gyena la...
tapi ada bagusnya juga sebab aku ley tambah sumber bacaan...

N3 kali ni bertuan untuk join contest cabutan bertuah....
korang tak nak try???
mane tau de rezeki...
yeala tuah ayam nampak di kaki...
tuah manusia sape tau kan...
so sekarang kerja yang perlu aku buat ialah...buat 1 n3 untuk cabutan bertuah...
so klu terasa nak join tu just klik je kat CABUTAN BERTUAH


2 comments:

Gyena Chobitz said...

pe kes lah aku punya hal ngan ko dtg lambat ni? adei..x pahamlah

princessjersidd said...

aikk bukan sebab dtg lambatla sbb hal ko la aku tjerumus join contest2 nie...ayo akak baca baik2 yaa