Friday, October 08, 2010

Bendera Berkibar Lagi!!!

Bendera Merah sudah smpai..
serius aku tak suka feel bila sakit perempuan datang...
semalam happy sangat walaupun ending aku ngan kawan2 penuh tangisan..
aku akui aku banyak sangat buat salah ngan dorang...

Pagi isnin...
dapat msg nak kena kua g site..
fine maknenya aku bley  g kerja lambat...
so pagi aku bangun ngan penuh kecerian...

lebih kureng kul 10 lebih aku rasa sakit perut yang teramat sangat..
tak pernah2 aku sakit camni...
nak bgerak g toilet pun aku kena menunduk2...
terasa cam saat nak bersalin dulu...

Nak k klinik takde sape yang nak bawa..
ni yang menyedihkan aku bila aku masih bgangtung pada orang..
keputusan yang aku ambil baring tak buat apa2..
kul 3 lebih ada insan yang sudi bawa aku g klinik..
gagahkan diri bangun mandi walaupun perut aku sangat sakit...
walaupun terpaksa mandi dalam keadaan duduk...

sampai klinik aku gagah berdiri (cover muka) tak mau nampak sangat kesakitan aku tu teruk sangat...
doc nak berikan aku suntikan!!
ohh tidak...
tak sanggup aku...
sakit buntot aku nanti...
last aku bik je pil2 yang perlu di makan...
yang paling penting doc bagi aku MC 2 ari..
doc cakap muka aku da pucat sangat...

Mane tak pucat tahan sakit dari pagi...
tak makan pe2...

No comments: