Thursday, January 27, 2011

Kerja Gile + Kegemukan ku

Date : 22 January 2011

Last saturday ke mane saya membawa diri??
act semua nie takde plan..
sebab abg chik (comot) saya mengajak pergi makan malam di P.D
hati memang nak join skali sebab da lama sangat tak jumpa dorang-dorang nie...
tapi saya kena pendamkan perasaan ingin tu bila muchit saya tak bagi apa-apa respond

Sabtu pagi...
muchit cakap tak nak join abg chik g P.D ke??
wow hati melonjak keriangan...
plan pertama nak jumpa kat tol sg besi kul 530pm...
tapi keadaan kami memaksa kami pergi agak lewat sedikit...
kami bertolak dari rumah lepas maghrib...
lebih kurang 830 kami da sampai ke destinasi...
langkah kanan sebab mereka-mereka masih belum menjamu selera...



 Dam!! saya sudah semakin gemuk!!!


 Bila kawan sekolah sudah bertemu!!

selesai makan malam kami terus ke seremban parade...
layan karaoke...
walaupun hakikatnya saya tak berminat menyanyi...
lebih kurang pukul 2 kami beransur pulang ke KL...





P palang S : kami semua tengah melawan sape yang paling gemuk!!

2 comments:

grOundnUt said...

macam kenal aje dorang² ni?adakah dorang kenal pOkcik kacang??^^'

princessjersidd said...

pakcik kacang" itu princess tidak pasti la!!